注册领资料
Insect infestations in certain cotton-growing regions of the world have caused dramatic increase in the price of cotton on the world market. By contrast, the price of soybeans has long remained stable. Knowing that cotton plants mature quickly, many soybean growers in Ortovia plan to cease growing soybeans and being raising cotton instead, thereby taking advantage of the high price of cotton to increase their income significantly, at least over the next several years.
Which of the following, if true, most seriously weakens the plan’s chances for success?
申友解析:
削弱题,要削弱insect infestation。
原文的前提:Insect infestations in certain cotton-growing regions of the world have caused dramatic increase in the price of cotton on the world market.
B 如果很便宜的新型农药可以很好的抑制害虫,那么insect infestation就不存在了,dramatic increase in price更不可能了,所以想take advantage of the high price也不可能,正好削弱了原文,正确;
申友留学APP
我的留学方案